Velkommen til H. Skjalm P. - design til dit hjem

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN...

Som samarbejdspartner til Ældre Sagen har vi store planer om at forkæle dig med:

  • -10% på alle dine køb hos os, både i butikken og på www.hskjalmp.dk 
  • Invitationer til hyggelige arrangementer
  • Invitationer til eksklusive shopping events

HVORDAN FÅR DU RABATTEN?

Vis gyldigt medlemskort for at få rabatten i butikken. På www.hskjalmp.dk skal du bruge den rabatkode, som du får fra Ældre Sagen når du sender en mail fra vores annonce på www.aeldresagen.dk. 
Husk, at rabatten ikke gælder på i forvejen nedsatte produkter eller sammen med andre rabatter.


SHOPPING EVENTS 
H. Skjalm P. afholder lager i juni 2022 på adressen:
H. Skjalm P.  Lager
Ringager 17B
2605 Brøndby

FÅ TILSENDT INVITATION VED AT SKRIVE TIL OS PÅ: wholesale@hskjalmp.com
  


VORES HISTORIE
Skjalm P. er verdenskendt for sit design af interiør produkter, tekstiler og knager siden 1953. H. Skjalm P. åbnede som detailbutik i de historiske omgivelser på Nikolaj Plads i hjertet af København af Hagbarth Skjalm Petersen og hans hustru Lisbeth Westergaard. Hagbarth Skjalm Petersen var et enfant terrible der altid gik sine egne veje. Hans designfilosofi var at skabe en rød tråd i produktudviklingen med fokus på naturmaterialer, farver og grafisk design.

I begyndelsen af 1980’erne begyndte firmaet at importere designvare fra England og det var starten på et voksende engros-salg. Siden H. Skjalm P.’s død i 1995 har hans hustru Lisbet Westergaard videreført firmaet helt i hans ånd. I dag, i en alder af 97 år er fru Westergaard ’still going strong’, og hun er blandt de få virksomhedsejere i Danmark, som driver sin virksomhed på 68. år.

Gennem de seneste år har H. Skjalm P. med CEO Rachid Moula i spidsen, arbejdet seriøst med bæredygtighed. Det betyder bl.a., at de har udfaset al plast, genbruger pap, åbnet den økologiske butik  H. Skjalm P. Organic, som udelukkende forhandler GOTS certificeret 100% økologiske produkter. Det er også her, at man finder H. Skjalm P.’s egen produktion af tekstiler i bæredygtige materialer, som er GOTS certificeret 100% økologisk bomuld samt andre nedbrydelige og økologiske materialer.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på:
wholesale@hskjalmp.dk
+45 3311 8200 #4

På hyggeligt gensyn

Cathy
Partneransvarlig