Et glimt af Japan
-
Würtz pastatallerken i stentøj
Forhandler:K. H. WürtzNormalpris 629,00 DKKNormalprisStykpris pr.629,00 DKKUdsalgspris 629,00 DKK -
Würtz skål i stentøj Ø25 cm
Forhandler:K. H. WürtzNormalpris 799,00 DKKNormalprisStykpris pr.749,00 DKKUdsalgspris 799,00 DKK -
Würtz skål i stentøj Ø18 cm
Forhandler:K. H. WürtzNormalpris 399,00 DKKNormalprisStykpris pr.399,00 DKKUdsalgspris 399,00 DKK -
Würtz kande i stentøj 0.5L
Forhandler:K. H. WürtzNormalpris 499,00 DKKNormalprisStykpris pr.499,00 DKKUdsalgspris 499,00 DKK -
Würtz kande i stentøj 0.75L
Forhandler:K. H. WürtzNormalpris 559,00 DKKNormalprisStykpris pr.559,00 DKKUdsalgspris 559,00 DKK -
Sæt til hjemmelavet sushi
Forhandler:H. Skjalm P.Normalpris 389,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 389,00 DKK -
10 stk. Spisepinde i bambus
Forhandler:Kitchen CraftNormalpris 49,50 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 49,50 DKK -
Spisepinde i oliventræ
Forhandler:ScanwoodNormalpris 59,50 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 59,50 DKK -
Pucheng | Japansk tekande i støbejern
Forhandler:BredemeijerNormalpris 699,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 699,00 DKK -
Jang | Japansk tekande i støbejern
Forhandler:BredemeijerNormalpris Fra 629,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris Fra 629,00 DKK -
Jang | Japansk bordskåner i støbejern
Forhandler:BredemeijerNormalpris 269,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 269,00 DKK -
Xilin | Japansk tekop i støbejern
Forhandler:BredemeijerNormalpris 129,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 129,00 DKK -
Koru | Taburet, sortbejdset eg, FCS-certificeret
Forhandler:Tine K. HomeNormalpris 2.600,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 2.600,00 DKK -
Dampkoger i bambus
Forhandler:Kitchen CraftNormalpris Fra 269,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris Fra 269,00 DKK -
KitchenCraft | Hulske i bambus og stål
Forhandler:Kitchen CraftNormalpris 139,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 139,00 DKK -
Mineral B Element | Wok pande m. håndtag
Forhandler:De BuyerNormalpris Fra 769,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris Fra 769,00 DKK -
Mineral B Element | Wok pande u. håndtag
Forhandler:De BuyerNormalpris Fra 569,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris Fra 569,00 DKKUdsolgt -
Foresta | Santokukniv, stål og egetræ
Forhandler:MorsøNormalpris 399,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 399,00 DKK -
Trompette | Santoku kniv
Forhandler:SabatierNormalpris 549,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 549,00 DKK -
Debuyer Mineral B Wok
Forhandler:H. Skjalm P.Normalpris Fra 699,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris Fra 699,00 DKK -
Veark | SK15, Santoku kniv
Forhandler:VearkNormalpris 1.250,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 1.250,00 DKK -
RAN | Santoku kniv lille, 125 mm
Forhandler:YaxellNormalpris 1.099,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 1.099,00 DKK -
Bambus | Skærebræt på stativ, 6 stk.
Forhandler:ZassenhausNormalpris 299,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 299,00 DKK -
Bambus | Køkkenvægt med bambus
Forhandler:H. Skjalm P.Normalpris 349,00 DKKNormalprisStykpris pr.Udsalgspris 349,00 DKK
Japan og Kores er fascinerende lande, begge er kendt for deres unikke kultur, historie og ikke mindst deres verdensberømte madkunst. Både det japanske og koreanske køkken har vundet global anerkendelse for dets finesse, æstetik og balancerede smagssammensætning.
Ramen: Japans populære nudelsuppe
Ramen er en af de mest ikoniske japanske retter, der består af velsmagende skinke- eller kyllingebouillon, franske nudler, og et udvalg af toppings såsom chashu (svinekød), æg, forårsløg og nori (tang). Der findes mange regionale varianter, som shoyu ramen (sojasauce), miso ramen og shio ramen (saltbaseret), hver med sin unikke smagsprofil. Ramen er ikke blot en hurtig ret, men en kunstform, hvor hver kok bringer sin egen kreativitet og ekspertise til tilberedningen.
Sushi: En kunstnerisk præsentation af friskhed
Sushi er en anden globalt anerkendt japansk specialitet, der kombinerer frisk fisk eller skaldyr med ris, ofte serveret med wasabi, sojasovs og ingefær. Der findes mange former for sushi, herunder nigiri, sashimi, maki og temaki, hver med sin egen teknik og æstetik. Professionelle sushi-kokke gennemgår mange års træning for at mestre håndværket, hvilket understreger den høje standard og respekt for traditionen inden for japansk madkunst.
Koreanske retter og andet kulinarisk mangfoldighed
Ud over japansk mad er Koreas køkken også kendt for sine smagfulde retter som kimchi, bulgogi (grillet oksekød) og bibimbap (ris med grøntsager og æg). Den koreanske madkultur er præget af stærke smage, fermenterede ingredienser og en stærk tradition for fælles måltider. Dette kulinariske mangfoldighed afspejler den rige historie og kulturelle udveksling i Østasien.















