Vi glæder os i denne tid....

Vi glæder os i denne tid til julens magi, glæde og hygge...
Med vores nyeste kollektion af julepynt ønsker vi at bringe en unik blanding af nordisk minimalisme med elegante julemotiver og klassiske traditioner🎄

Inspiration til kalender- og adventsgaver...

Nyheder

Keramik i forskellige stilarter

Skab en naturlig stil med keramik, sten- og lertøj i mange smukke udformninger og glasurer. Se f.eks, det store udvalg fra CASAgent i mange smukke farver eller det stilrene stel fra K.H. Würtz eller H. Skjalm P.'s egen produktion af smuk keramik i vaser, lamper og spisestel.

K. H. Würtz

Æstetisk og unik keramikserie i håndlavet stentøj fra danske K. H. Würtz. Kasper... 

Birkerød Pottemageri

Birkerød Pottemageri blev grundlagt i 1976 og producerer den dag i sag... 

CASAgent

CASAgent - Håndlavet, autentisk, italiensk keramik skabt med kærlighed. Hos H. Skjalm... 

 • Tomorrow Matters

  En bæredygtig linje af GOTS certificeret tekstiler. Sengetøj, viskestykker, håndklæder, dækkeservietter mm. er skabt af 100% økologisk bomuld eller hør med omtanke for både miljø og en etisk produktion. /collections/tomorrow-matters

 • Long | Knage/greb | messing

  Viskestykker

  H. Skjalm P. er især kendt for vores viskestykker i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld i mange forskellige designs. Find dit yndlings viskestykke blandt striber, colorblocks og smukke helfarver.

 • Belysning

  Skab den rette belysning i dit hjem med smukke lamper fra H. Skjalm P. Her finder du væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper til ethvert rum i din bolig.

1 af 3